Een blog? Daar zijn er toch al 144.237.969 van?

Gepubliceerd op 15 april 2019 om 19:50

Welkom in mijn wereld. Hier lees je alledaagse dingen, heb-ik-dat-momentjes, ervaringen, tegenslagen en hoe ik daar dan mee omga. Heb jij tips of doe jij dingen anders? Laat het vooral weten in de comments! Het zou toch super leuk zijn om elkaar en andere lezers te helpen en inspireren!?

 

Mijn bedoeling was om met deze eerste blog mezelf voor te stellen zodat jullie weten van wie je een verhaaltje zit te lezen. Maar da's zo standaard. Het is veel leuker om mij via mijn blogs te leren kennen en er zo achter te komen dat ik 33 jaar ben, een hond en kat heb, fotografeer en in een showband speel. Oeps, toch wat verklapt! ;-) De rest... daar kom je vanzelf wel achter. Dit ben ik, trouwens:

 

Ik vind het fijn om dingen van me af te schrijven. Dat is mijn uitlaatklep. Sinds een paar jaar ben ik (op mijn gemakje) bezig aan een boek, waarop laatst iemand zei: "Mies, waarom begin je eigenlijk geen blog? Dan kun je toch ook van je afschrijven? En misschien hebben mensen er dan wat aan."

Tja, want laten we eerlijk zijn: Dat boek komt er niet. Misschien wel voor mezelf maar niet in de 'open lucht'. Dus ben ik inderdaad gaan nadenken over een blog.

 

"Waar gaat een blog over? Daar heb ik toch helemaal geen verstand van. Hoe begin ik zoiets en waar?" Pfff, zoveel vragen (en onwetendheid). Uiteindelijk heb ik mijn laptop gepakt en ben ik research gaan doen, wat resulteerde in nog meer vragen. Dat schiet lekker op. Nog meer research gedaan, andere blogs gaan lezen en een website en Instagram aangemaakt. Nou, volgens mij ben ik er klaar voor! Al doende leert men, nietwaar?

 

Ik kan in ieder geval niet wachten om gadgets die ik heb uitgeprobeerd met jullie te delen, ervaringen met jullie uit te wisselen over dagelijkse dingen en jullie (hopelijk) te inspireren, amuseren en informeren!

 

Tot snel,

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.