Zondag dingen

Gepubliceerd op 5 mei 2019 om 18:45

Eigenlijk was het de bedoeling over iets anders te bloggen vandaag, maar mijn week verliep onverwachts anders dan gepland. Mijn moeder is plotseling opgenomen geweest in het ziekenhuis dus ik heb de afgelopen dagen daar doorgebracht. Vandaag ben ik een dagje thuis, druk bezig met ontspannen en 'zondagdingen'.

 

Met mijn moeder gaat het inmiddels wat beter, ze is weer thuis maar over 2 weken terug naar de cardioloog. Dat was schrikken! Vandaag kan ik dus ontspannen na deze hectische week. Het is ook nog eens mijn favoriete dag: zondag!

 

Ik ben altijd vroeg wakker (rond 5.00/5.30 uur), ook op mijn vrije dagen. Heerlijk vind ik dat, vooral op zondag! Iedereen slaapt nog en het is, op een vogel-fluit-concert buiten na, stil op straat. Omdat ik zo vroeg wakker ben heb ik de hele zondag nog voor me en kan van alles gaan doen! Vandaag is het bevrijdingsdag maar ook rotweer, dus blijf ik binnen.

Het eerste wat ik doe is met de hond naar buiten, lekker een stukje wandelen samen. Daarna ontbijt ik en kijk wat vlogs of GA op Youtube. Terwijl mijn ontbijt wat is gezakt kleed ik me om in mijn sportkleding en ga ik sporten en ik sluit af met yoga. Ontstressen!

 

Als het mooi weer is ben ik het liefst buiten of in het bos maar vind het ook niet erg om binnen wat te rommelen als het slecht weer is. Ideaal voor klusjes die nog gedaan moeten worden bijvoorbeeld. Ik heb wat fotolijstjes opgehangen met posters erin en mijn badkamer geboend. Ondertussen Spotify in mijn oren met mijn favo playlist (hoe kan het ook anders): Easy on Sunday. Verder een film gekeken op Netflix, blogs gelezen en inspiratie opgedaan. Vooral voor mijn Instagramfeed. Gewoon even een dagje rustig aan.

 

Binnenkort trouwens een leuk nieuwtje waar jullie ook wat aan hebben, dus hou mijn blog in de gaten! :-)

 

Wat doe jij het liefst op zondag? Bij mooi of slecht weer? Laat een bericht achter in de comments of op Instagram.

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.