Of ik wat?!

Gepubliceerd op 12 mei 2019 om 18:45

Onlangs ontving ik een bericht op Instagram of ik interesse had om lid te worden van het ambassadeursprogramma van een merk. In de eerste instantie dacht ik dat het scam was, maar na research heb ik me toch aangemeld.

 

Degene die mij het berichtje stuurde vertelde dat ik hun producten moet promoten en in ruil daarvoor komt mijn foto op hun platformen, maak ik kans op leuke prijzen en kan ik meedoen met acties voor de ambassadeurs in het programma. Super leuk! Bestel je via mij, dan krijg je 15% korting!

 

Tijdens de research die ik deed kwam ik erachter dat dit bedrijf is opgericht door 2 zussen die een reis maakten. De horloges zijn van duurzame producten en van elke verkoop gaat een deel naar goede doelen. Omdat Capitola met direct business werkt en zonder tussenpersonen is het ook betaalbaar! Dat is natuurlijk ook belangrijk ;-)

 

Allereerst heb ik een mooi horloge uitgezocht (er staan heel veel variaties in allerlei maten voor man en vrouw op de website) en deze heb ik inmiddels thuis ontvangen (na 4 dagen, gaat dus lekker snel!). Hij was verpakt in een heel mooi doosje. Er zat een klein schroevendraaiertje bij om het verstelbare bandje te verstellen.

 

Er zat ook een kaartje bij om me "welkom te heten" in het ambassadeursteam. Hij is heel licht, je voelt niet eens dat je hem om hebt. Tijd om er foto's mee te maken voor promotie. Wat is dat leuk om te doen!

 

De volgende dag op werk gelijk aan collega's laten zien, een aantal hadden interesse en zijn een mooi horloge gaan uitzoeken op de website. Mijn familie heb ik ook al ingelicht, nu zijn jullie aan de beurt!

 

Zoek een horloge op de website uit voor jezelf, voor de verjaardag van je moeder, alvast voor vaderdag, als bedankje voor je beste vriendin, zomaar voor de buurman of voor je nichtje die áltijd te laat is en ontvang deze leuke korting! Dit doe je als volgt:

 

- Ga naar www.capitolawatches.com

- Bekijk de prachtige collectie en kies

- Vul je winkelwagentje

- Vul op het formulier bij kortingscode PIECEOFMIES15 in

- Reken af

- Ontvang hem binnen 7 dagen

 

Heel leuk om te ontvangen maar nog leuker om te geven!

 

Veel plezier ermee!

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.