Een overschot aan inspiratie

Gepubliceerd op 28 mei 2019 om 18:45

Ken je dat? Nachten wakker liggen, een hoofd dat op volle toeren draait, te veel willen waardoor je alle kanten opschiet en weg is je focus. Te veel inspiratie die je niet kan doseren omdat je alles tegelijk wilt doen omdat al je ideeën zo leuk zijn! Tijd om prioriteiten te stellen.

 

Voor mijn gevoel heb ik een hoop te doen. Voor mijn blog, voor mijn fotografie, voor mijn huis, voor zoveel eigenlijk. Het liefst wil ik alle kansen grijpen en allerlei dingen starten of opzetten. De vraag is alleen: waar moet ik beginnen? Ik heb zoveel inspiratie dat ik soms gewoon niet weet waarin ik dat moet investeren. Tijd voor een plan de campagne!

 

Het leukste wat ik op dit moment vind om te doen is fotograferen. Dus daar kan in ieder geval een deel van de inspiratiestroom naartoe. Als ik aan het fotograferen ben vergeet ik alles om me heen. Op mijn instagrampagina plaats ik dan alle foto's die ik maak en bewerk met mijn Huawei Mate 20 pro. Gister heb ik samen met mijn nicht een fotoshoot gehouden in het park voor bovenstaande fotografiepagina en natuurlijk voor mijn blog. Het leuke hiervan is creatief zijn met het licht, de poses en de locatie. De middag vloog om!

 

Dankzij mijn collega heb ik mezelf onlangs getrakteerd op een spiegelreflexcamera en een jaarcursus fotografie. De cursus begint bij de basis van het fotograferen om vervolgens bij de stof voor gevorderden te eindigen. Super veel zin in en kan niet wachten om er foto's mee te gaan maken! Eerst morgen een sd kaartje kopen, wel zo handig! Tijdens deze cursus moet ik allerlei opdrachten maken en insturen, ben je benieuwd naar deze foto's? Volg dan mijn fotografie instagram.

Dan mijn blog. Zoveel onderwerpen waar ik over wil schrijven waarvan ik degene die het dichtst bij mij staan bovenaan mijn lijstje heb gezet. Deze week maak ik ook een planning om voor mijn blog de juiste structuur toe te passen en voor jullie wat meer vastigheid te creëren zodat jullie weten op welke dagen je wat kan verwachten, zoals de Follow Friday dat om de week word behandeld!

 

Heb jij wel eens een overschot aan inspiratie? Wat doe jij hiermee?

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.