De toekomst voorspellen?

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 18:45

Gisteren hebben een vriendin en ik bij mij thuis een kaartlegging gehad. Wat bijzonder! Ik ging er compleet open in omdat ik dit nog nooit heb meegemaakt en er dus ook geen oordeel over kon vormen. Ik was vooral héél benieuwd naar wat de kaarten komend jaar voor mij in petto hebben...

 

In de tijd van Napoleon is Marie-Anne Adelaide begonnen met kaartleggen. Zij was een beroemd Frans helderziende die onder meer het huwelijk, de kroning en de val van Napoleon voorspelde. Tijdens een kaartlegging word d.m.v. kaarten je toekomst voorspeld, in mijn geval voor het komende jaar. Ik moest eerst in mezelf een aantal vragen stellen. Daarna moest ik een aantal kaarten trekken welke in een soort waaier werden neergelegd op tafel. Aan de hand daarvan kwamen een aantal dingen naar voren.

 

Allereerst werd verteld dat een oudere man bij me was en dat is mijn beschermengel. Na de kaartlegging heb ik een aantal foto's laten zien en zij wees mijn opa aan. Ik schrok hier een beetje van, want een paar jaar geleden wees iemand anders ook dezelfde opa aan bij een foto die ik in huis had gemaakt.

De kaarten vertelden dat ik qua relaties op mijn hoede ben nadat ik het nodige heb meegemaakt, maar wel binnen een jaar een relatie zal krijgen.

 

Ik weet hoe alles zit en moet maar moet wel bij de basis blijven en niet vergeten waar ik vandaan kom. Ik heb af en toe een tweestrijd die mij emotioneel raakt omdat ik sfeergevoelig ben (klopt!) en blijven praten is het belangrijkst. Mijn opa helpt mij bij dit alles en ik moet mij niet laten meesleuren. Mijn aura kleuren zijn blauw en groen.

 

Uiteraard heb ik over mijn moeder haar gezondheid vragen gesteld en ook voor haar werd een kaartlegging gedaan. Het belangrijkste is dat zij goed door haar operatie heen komt en dat het goed af loopt. Ik ben niet sceptisch hierover maar ook weer geen grote believer dus ik ben heel benieuwd of dit allemaal uitkomt. Dat van mijn opa vond ik dus wel heel bizar, evenals sommige kenmerken over mij die ze opnoemde. Het is eigenlijk een goede vorm van zelfreflectie :)

 

Dank aan degene die de kaartlegging heeft gedaan!

 

Heb je dit ook wel eens gedaan? Geloof je hierin?

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.