I love herfst!

Gepubliceerd op 29 september 2019 om 18:14

De herfst. Mijn favoriete seizoen. Ik hou er zo van. De kleuren, de geuren, de donkere dagen, heerlijk! Elk jaar kijk ik enorme uit naar de herfst en ben dan ook het meest actief. Er zijn zoveel leuke dingen te zien en te doen!

In de herfst is de natuur op zijn mooist. Ik vind het heerlijk om dan een wandeling te maken, het natuurschoon te bewonderen en de frisse lucht in te ademen, vooral in het bos. Als je dan om je heen kijkt zie je een waar kleurenpalet. Mocht je een donkere-dagen-dipje hebben, vrolijk je er toch zo weer van op? Je kunt ook ontzettend leuke foto's maken, bijvoorbeeld wanneer je bladeren omhoog gooit. Na de boswandeling is het natuurlijk wel erg fijn om jezelf te trakteren op een beker warme choco met slagroom! :)

 

De donkere dagen zijn helemaal zo erg nog niet. Het is juist heel knus om 's avonds na het eten (tegen je partner of huisdier aan) op de bank te kruipen onder een dekentje met een goed boek of je favo serie. Overal kaarsjes aan en tadaaa: Hele lange avond voor de boeg. Het liefst klettert de regen tegen het raam voor het ultieme 'cocoon- gevoel'. Geen zin in Netflix? Een potje kaarten, een spelletje doen of een leuk herfststukje maken voor op tafel zijn ook leuke bezigheden. Deze avonden lenen zich trouwens ook perfect voor yoga en meditatie. Daarna lekker met een maskertje in bad.

 

Op een regenachtige (zon)dag kun je natuurlijk je kledingkasten eens goed uitruimen en zomerkleding opbergen. Daarna met een kopje thee op Pinterest inspiratie opdoen voor leuke herfst-outfits! Trek die sjalen maar weer uit het stof want die maken het outfit-feestje compleet. Leuke rokjes, jurkjes, panty's, maillots, het kan nog steeds allemaal in de herfst en het liefst met een heerlijk warm vest eroverheen. Dikke, wollen truien zijn ook een musthave. Zo leuk!

Een weekendje weg of roadtripje is ook fan-tas-tisch! Een andere stad aandoen in de herfstsferen brengt een stukje rust en bewustzijn met zich mee. Natuurlijk gelijk even de restaurantjes testen en foto's maken terwijl je je herfstoutfit showt tijdens een stadswandeling, Je voelt je als herboren!

Nog een groot pluspunt van de herfst zijn al die overheerlijke herfstrecepten. Pompoen, herfsttaarten, stoofpotten, aardappelschotels, ik kan nooit kiezen! Heb jij een lekker recept die we móeten uitproberen? Laat het weten in een comment. Hou jij ook zo van de herfst? Of gaat jouw voorkeur naar een ander seizoen? Laat een comment achter!

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.