Een kleurtje zonder zonnebank

Gepubliceerd op 23 november 2019 om 18:14

Om een mooi kleurtje te hebben ging ik regelmatig onder de zonnebank. Tot ik anderhalf jaar geleden kennis maakte met een product waardoor ik minder tijd en geld kwijt was. En uiteraard beter voor mijn huid. Het hele jaar door een vakantieglow, en zelfs de sterkte heb ik helemaal zelf in de hand! Inmiddels zijn mijn vriendinnen en collega's ook tevreden gebruikers.

 

Ik was altijd heel sceptisch over zelfbruiners. Je werd er alleen maar oranje van en gaf overal aan af. Totdat ik Bondi Sands probeerde. Wat een fantastisch spulletje! Met de tanning handschoen smeert het goed uit en is niet oranje!

Bondi Sands is een Australisch merk dat blauw-groene tonen heeft waardoor je niet oranje word. Hij is er in verschillende substanties, ik gebruik zelf de mousse. Het is o.a. bij Douglas, de Etos of Bol te koop. Bij alledrie zijn vaak leuke acties dus dan haal ik weer een nieuwe voorraad.

 

Er zijn sterktes voor ieder huidtype. Toen ik begon startte ik met de lichtste kleur. Inmiddels smeer ik met de Ultra Dark of met de One Hour Express. Het fijne is dat als je hem toch niet donker genoeg vind, je na een half uur nog een laag kan smeren. Het blijft ongeveer een week zitten als je vooraf hebt gescrubd. Hier zie je 1 laag van de Ultra Dark op mijn linkerhand, de rechter had ik nog niet ingesmeerd:

Je gebruikt het als volgt:

- Scubben voordat je gaat smeren

- Gebruik de handschoen van Bondi Sands om de zelfbruiner uit te smeren

- Voor je rug is er een speciale applicator verkrijgbaar, ik doe gewoon mijn borstel in de handschoen ;)

- Na een half uur kun je nog een laag smeren als je nog donkerder wilt

- Hoe langer je hem laat zitten, hoe donkerder je word, maximaal 6 uur

- Handen met een restje doen anders worden ze te donker

- In de mousse zit een speciaal spulletje waardoor je precies kunt zien waar je bent gebleven, dit moet je nadat alles is ingewerkt afspoelen met lauw water voor MAXIMAAL 45 seconden en ZONDER zeep want anders spoel je de bronzer weg

- Bij het afdrogen deppen, niet wrijven

- Na ongeveer 8 uur kun je douchen met zeep, omdat de bronzer nog door bruint

 

Het heeft een heerlijke kokos geur en het geeft wel af maar is heel goed uitwasbaar. Ik laat hem vaak de hele nacht intrekken en kan het zo uit mijn kleding en beddengoed wassen. Foutje gemaakt? Er is ook een fles met verwijderaar te koop. Voor de ultieme verzorging gebruik je elke dag de speciale Tanning Milk.

 

Gebruik jij wel eens Bondi Sands? Wat zijn jouw ervaringen?

 

Liefs, MIes

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.