Welk cijfer geef ik het afgelopen jaar?

Gepubliceerd op 31 december 2019 om 18:14

Op de allerlaatste dag van dit jaar is het uiteraard tijd voor mijn jaaroverzicht. 2019 was een veranderjaar voor mij. Halverwege een schok gehad maar 2019 heeft ook hele nieuwe positieve dingen gebracht. In 2020 gaat er nog meer veranderen, want er komen mooie ontwikkelingen aan!

 

Waar ik liever niet meer naar terugkijk:

Het afgelopen jaar begon rustig maar in mei bleek mijn moeder heel ziek. Onder andere 3 lekkende hartkleppen waardoor een grote hartoperatie onvermijdelijk was. Of is eigenlijk, want over een paar weken word ze geopereerd. Al die maanden dat je daarop wacht en naartoe leeft hou je er toch rekening mee en leef je onbewust in spanning. Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden, want we zullen jullie steun hard nodig hebben.

 

Waar ik dankbaar voor ben:

Verder was het een goed jaar. Maar dat mocht ook wel weer een keer. Mijn blog Piece of Mies is opgezet en mijn fotografie verder ontwikkeld. Op mijn werk een nieuwe functie gekregen en mezelf nog beter leren kennen. Sporten, Yoga en Mindfulness zijn daar echt fantastische tools voor! Ik heb nu ook een berg motivatie voor andere interesses en ook heb ik andere prioriteiten gekregen. Verandering is goed!

 

Ook heb ik de liefde weer gevonden, of liever gezegd de liefde mij. Na 16 jaar in relaties gezeten te hebben was ik 3 jaar vrijgezel en ik vond het heerlijk om alleen te zijn! Totdat ik in juli met Patrick naar het concert van Phil Collins ging. Ik ken hem al heel wat jaren uit de muziekwereld en die dag was het zo leuk dat we erna elkaar elke dag spraken of zagen. Het voelt super goed en onlangs samen een tattoo laten zetten.

Wat gaat er gebeuren in 2020?

Komende jaar ga ik in ieder geval mezelf verder ontwikkelen. Ik ga een opleiding doen op coachingsgebied en nog verder werken aan mijn fotografie skills. Mijn doel is uiteindelijk om een kleine onderneming te starten maar daarover later meer. Ik hou het nog even spannend. :)

Wat mijn blog betreft komt er een nieuwe website aan en een nieuw logo. Mijn manier van bloggen gaat veranderen en ook nog meer samenwerkingen! Ik ben zoals de meesten wel weten ambassador van verschillende merken en dat word steeds meer uitgebreid. Dat betekend ook voor jullie weer leuke acties!

 

Ik wens iedereen een fantastisch uiteinde en een goed begin van 2020! Wees lief voor elkaar, oordeel niet en probeer je in te leven in een ander. Ieder heeft zijn eigen levensverhaal, zijn eigen problemen. Help een ander als diegene er even niet uitkomt en maak het verschil. Geniet van alles wat je meemaakt. Doe dat BEWUST en wees dankbaar voor wat je hebt. Be happy!

 

2019 krijgt van mij een 8!

 

Liefs, Mies

 

*For english go to Bloglovin*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

patrick
6 maanden geleden

I love you ❤