• 1-op-1 Life Coach Sessies
  • Diverse fotoshoots te boeken
  • Logo designs
  • Kledinglijn

Op zoek naar een fotograaf in Den Haag (of erbuiten)? 

 

In 2010 ben ik met fotograferen begonnen, wat zich heeft ontwikkeld tot één van mijn passies. Sinds een paar jaar plaats ik foto's op Instagram onder de naam Citified Pixels.  

Het is zó leuk om alles van verschillende invalshoeken te bekijken. Als je ergens loopt en gewoon even omhoog kijkt, zie je de dingen heel anders en ben je je er veel meer bewust van. Zaken zoals o.a. het spelen met het licht, de compositie en het "kijken buiten je kader" tellen ook mee bij het fotograferen. Even bukken of een stapje naar links of rechts kan al wonderen doen voor een mooie foto! 75% van een mooie foto is de nabewerking ervan: dus na een fotoshoot bewerk ik mijn foto's aan de hand van de opdracht of het doeleinde ervan. Super leuk! 

 

Inmiddels verschillende opleidingen en cursussen verder en heb van mijn passie mijn werk mogen maken en ben ik te boeken voor verschillende fotoshoots. Kijk hiernaast in het menu waarvoor je mij kunt boeken en wij bespreken jouw wensen. 


Contact

Je kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte via de contactpagina. Graag erbij vermelden wat je wensen zijn. We gaan er een leuke shoot van maken!