• 1-op-1 Life Coach Sessies
  • Diverse fotoshoots te boeken
  • Logo designs
  • Kledinglijn

Op zoek naar een fotograaf in Den Haag (of erbuiten)? 

 

In 2010 ben ik met fotograferen begonnen, wat zich heeft ontwikkeld tot één van mijn passies en ben inmiddels meerdere cursussen en ervaringen rijker. Inmiddels plaats ik foto's op Instagram onder de naam Citified Pixels.  Als fotograaf in Den Haag maak ik veel wandelingen in de omgeving en dan gaat uiteraard mijn Canon spiegelreflexcamera mee. 

 

Het is zó leuk om alles van verschillende invalshoeken te bekijken. Als je ergens loopt en gewoon even omhoog kijkt, zie je de dingen heel anders en ben je je er veel meer bewust van. Zaken zoals o.a. het spelen met het licht, de compositie en het "kijken buiten je kader" tellen ook mee bij het fotograferen. Even bukken of een stapje naar links of rechts kan al wonderen doen voor een mooie foto! Daarna bewerk ik mijn foto's aan de hand van de opdracht of het doeleinde ervan. Super leuk! 

 

Inmiddels verschillende opleidingen en cursussen verder en heb van mijn passie mijn werk mogen maken.


Contact

Je kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte via de contactpagina. Graag erbij vermelden wat je wensen zijn en welk pakket je wilt kiezen. We gaan er een leuke shoot van maken!