• 1-op-1 Life Coach Sessies
  • Diverse fotoshoots te boeken
  • Logo designs
  • Kledinglijn

Zwangerschapsverlof...

Michelle is vanaf heden met zwangerschapsverlof tot september 2021. Dit betekend dat Life Coaching sessies, Fotoshoots en designopdrachten momenteel niet geboekt kunnen worden. Kleding bedrukken kan WEL

Op zoek naar een fotograaf in Den Haag (of erbuiten)? 

 

In 2010 ben ik met fotograferen begonnen, wat zich heeft ontwikkeld tot één van mijn passies. Sinds een paar jaar plaats ik foto's op Instagram onder de naam Piece of Mies Photography.  (Voorheen Citified Pixels)

Het is zó leuk om van klanten te horen dat zij mij speciaal geboekt hebben om bijvoorbeeld mijn 'spelen met licht' of om mijn nabewerkingen! Inmiddels vele consumenten en bedrijven voor de camera gehad, van een duo-shoot tot aan een kledingmerk en zelfs een groepje voor een kalender in wording. Zoveel afwisseling maakt mij gelukkig en ook het feit dat ik mijn creativiteit hierin kwijt kan. Sommige klanten komen ook met super leuke ideeën waarmee we gelijk aan de slag gaan!

In de loop der jaren en verschillende opleidingen en cursussen verder heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken en ben ik te boeken voor verschillende fotoshoots. Kijk hiernaast in het menu waarvoor je mij kunt boeken en wij bespreken jouw wensen. 


Contact

Je kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte via de contactpagina. Graag erbij vermelden wat je wensen zijn. We gaan er een leuke shoot van maken!