top of page

EXCLUSIEF!

MAILLIJST

PIECE OF MIES STOPT EN WORDT BLISSLY BEAR!

Logo Blissly Bear Transparant

Piece of Mies is de laatste jaren zo gegroeid, ook in aanbod, dat de naam en het aanbod niet meer bij ons passen. Wij hebben besloten om met Piece of Mies te stoppen en een nieuw merk op te zetten: Blissly Bear!

De doelgroep blijft hetzelfde, namelijk mama's & kids. Het aanbod wordt totaaaal wat anders dan je bij ons (en andere bedrijven) hebt gezien: Bliss wordt erbij betrokken (we gaan samen mooie producten maken) evenals pedagogisch medewerkers. Welke producten je straks bij ons kunt kopen en downloaden houden wij nog even geheim.

Bij ons vind je straks BETAALBARE producten voor alle soorten mama's en kids, passend aan jouw persoonlijke behoefte. Wij willen het dagelijks leven wat makkelijker maken zodat je als mama ècht tijd hebt om te genieten. (Ondanks het slaaptekort.)

De website van Blissly Bear staat nog niet online, maar je kunt je wel alvast op de maillijst zetten om op de hoogte gehouden te worden van de lancering en producten EN EEN EXCLUSIEVE OPENINGSAANBIEDING TE ONTVANGEN. Mis het dus niet!

Abonneren om exclusieve updates te krijgen

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page