Welkom bij een stukje van mijn leven!

Wie?

Mijn naam is Michelle en ik ben 33 jaar. 

In 2019 ben ik een Lifestyle blog begonnen onder de naam Piece of Mies om mensen te inspireren en motiveren. Inmiddels is mijn droom uitgekomen en ben ik zo ver dat Piece of Mies is ingeschreven bij de Kvk en uit 3 onderdelen bestaat!

Mijn passies zijn fotograferen, bloggen en escornet spelen. Verder vind ik het leuk om te wandelen, sporten, yoga te beoefenen en ben een ontzettende F1 fan.

Wat?

Sinds kort ben ik een HBO opleiding voor Life Coach aan het volgen om mensen te helpen hun doelen te halen en meer uit het leven te halen. Volg op de pagina Life Coach mijn reis naar het opzetten van een eigen Life Coach praktijk.

 

Ook fotografeer ik en dat vind ik geweldig! Mijn eigen kijk op dingen door kunnen geven aan anderen is het mooiste wat er is. Ik fotografeer onder de naam Citified Pixels, hierover vind je meer info op deze pagina. Je kunt me ook boeken voor een fotoshoot, lijkt me heel gezellig!

Waar?

Ik ben woonachtig in Den Haag samen met mijn vriend Patrick, chihuahua Bailey,  jack russel Deejay en kat Puma.

Waarom?

Tegen mijn omgeving zeg ik altijd dat ze kansen moeten grijpen. Alles wat je kunt leren of ervaren: gewoon doen! Het komt altijd ergens in je leven wel van pas. Je kunt wat je geleerd of ervaren hebt op je eigen leven toepassen maar ook op die van een ander. Dit was dan ook één van mijn beweegredenen om Life Coach te gaan studeren: het helpen van een ander.

 

Wat betreft fotografie: Tja, het is toch altijd fantastisch om van je passie je werk te maken? :)