• 1-op-1 Life Coach Sessies
  • Diverse fotoshoots te boeken
  • Logo designs
  • Kledinglijn

Welkom bij een stukje van mijn leven!

Wie?

Mijn naam is Michelle en ik ben 34 jaar. 

In 2019 ben ik een Lifestyle blog begonnen onder de naam Piece of Mies om mensen te inspireren en motiveren. Inmiddels is mijn droom uitgekomen en ben ik zo ver dat Piece of Mies is ingeschreven bij de Kvk en uit 3 onderdelen bestaat!

Mijn passies zijn fotograferen, de natuur en escornet spelen. Verder vind ik het leuk om te wandelen, sporten, yoga te beoefenen en ben een ontzettende F1 fan.

Wat?

Je kunt bij mij terecht voor Life Coach sessies. Ik heb, na een opleiding Life Coach i.c.m. Psychologie, mijn eigen Life Coach praktijk. Wil je meer informatie of ben je op zoek naar een Life Coach? Kijk dan hier.

 

Ook fotografeer ik en dat vind ik geweldig! Mijn eigen kijk op dingen door kunnen geven aan anderen is het mooiste wat er is. Ik fotografeer onder de naam Piece of Mies Photography, hierover vind je meer info op deze pagina. Je kunt me ook boeken voor een fotoshoot, lijkt me heel gezellig!

 

Inmiddels ben ik ook designer en heb ik al een aantal klanten geholpen met het ontwerpen van hun logo en sublogo. Klik hier voor meer informatie.

 

Tot slot heb ik mijn eigen kledinglijn! In deze webshop kun je T-shirts, sweaters, tops en hoodies vinden met mijn designs, of zelf een ontwerp aanleveren. Ik bedruk ze met liefde! :)

Waar?

Ik ben woonachtig in Den Haag samen met mijn man Patrick, chihuahua Bailey,  jack russel Deejay en kat Puma. Ook is er een kleine meid op komst, in juli 2021!

Waarom?

Tegen mijn omgeving zeg ik altijd dat ze kansen moeten grijpen. Alles wat je kunt leren of ervaren: gewoon doen! Het komt altijd ergens in je leven wel van pas. Je kunt wat je geleerd of ervaren hebt op je eigen leven toepassen maar ook op die van een ander. Dit was dan ook één van mijn beweegredenen om Life Coach te gaan studeren: het helpen van een ander.

 

Wat betreft fotografie: Tja, het is toch altijd fantastisch om van je passie je werk te maken? :)

 

Designen heb ik altijd al gedaan. Ik verzorg al ruim 11 jaar de PR  en websites voor enkele bedrijven en dit is uitgegroeid tot een passie.

 

Ik vind het heel fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en ben daarom erg veelzijdig! :)