Over
  Ons

Wij zijn Patrick en Michelle en zijn het gezicht achter Piece of Mies. Onlangs zijn we met onze dochter Bliss, onze honden en kat van Den haag naar Udenhout (Brabant) verhuisd. Hier vonden wij dankzij Francois gelukkig al snel een winkelpand om naast de Kledingdrukkerij ook de Nagelsalon te vestigen. 

Francois is een ondernemer uit Udenhout die al sinds jaar en dag een winkel runt. Je kijkt hier je ogen uit! Hij heeft van alles: van cadeau artikelen tot prachtige brocante beelden. Francois is zo lief om een gedeelte van zijn winkel aan mij beschikbaar te stellen. Dus: Loop je door zijn winkel heen (Bij Francois / Brocante bij Ingie) om bij mij kleding te laten bedrukken of je nagels te laten doen: Kijk gelijk even rond bij Francois want het is echt de moeite waard!

SOCIAL MEDIA

Wij vinden het leuk om met jou contact te hebben! Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook en zelfs Youtube, want eens in de zoveel tijd gooien wij een vlog over ons leven online! Abonneer jij je ook?

Liefs Patrick en Michelle en een kusje van Bliss.

Facebook: PieceofMies

Facebook: Bliss21Nails

Instagram: @Pieceofmies

Instagram: @Bliss21nails

Youtube: Piece of Mies

Piece of Mies is in 2019 opgericht. Ik wilde al langer iets met kleding doen en had allerlei ideeën in mijn hoofd. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik wilde het gewoon proberen en zou mijzelf later niet willen afvragen of het gelukt was als ik geen poging had gewaagd. ik ben nogal ondernemend van aard, dus zo gezegd, zo gedaan:

In een maand tijd heb ik een hele kledinglijn opgezet voor Dames en Heren. Alle designs ontwierp ik zelf en mijn man Patrick hielp met alles mee, van het bedrukken tot stellingen bouwen voor de voorraden. Op dezelfde dag dat ik mijn kledinglijn lanceerde kwamen Patrick en ik erachter dat we zwanger waren van onze dochter Bliss. Je begrijpt dat dat voor ons een extra speciale dag was! 

Inmiddels hebben wij er een tweede kledinglijn bij, geïnspireerd op onze mooie dochter Bliss. Deze lijn is voor baby's & kids en ook deze designs worden door ons zelf ontworpen. 

NAGELSALON

Michelle doet hiernaast ook een opleiding tot allround nagelstyliste en onlangs hebben wij een nagelsalon geopend, vernoemd naar Bliss: Bliss'21 Nails- & Beauty. De '21 (twenty-one) is Bliss haar geboortejaar. Wij willen de behandelingen op korte termijn uitbreiden naar wimperbehandelingen en PMU. Hoe gaaf zou het zijn als Bliss dit op een dag kan overnemen! (Als ze dat wilt. ;))

Bliss is in ieder geval onze grote inspiratie voor alles wat we doen!

1642403833610.jpg
IMG_20220320_092337_260.JPG
IMG_4890.jpg