• Snelle levering
  • Veilig betalen
  • Gepersonaliseerde items
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Designing - Logo's

Jouw bedrijf kan niet zonder logo. Een logo is als het ware een vingerafdruk die je overal achterlaat en waarmee jouw bedrijf herkenning verspreid. Een logo kan gebruikt worden voor je administratie maar ook voor je website,  social media of podcastlijst.

Ben jij op zoek naar een logo? In overleg met jou design ik een logo en sublogo in jouw huisstijl. Heb je die nog helemaal niet? Geen probleem! Dan gaan we daar ook mee aan de slag en laten jouw bedrijf groeien! Neem via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een consult.

Designing - Content

In de huidige tijd word social media steeds meer door bedrijven gebruikt om meer herkenbaarheid aan het publiek te geven. Maak van je volgers klanten! Eén van de manieren is om regelmatig te posten op je platformen zodat mensen nieuwsgierig blijven naar jouw bedrijfsidentiteit. 

Weet jij niet hoe je dit doet en al helemaal niet WAT je moet posten? Neem via het formulier hieronder contact op voor meer informatie of een consult. Dit kan ook i.c.m. een logo ontwerp, zodat we meteen jouw huisstijl en kleurenpalet kunnen kiezen!