top of page
over

Piece of Mies is begonnen in 2019. Ik (Michelle) was fotograaf en wilde graag T-Shirts met mijn logo's erop, maar vond dit best prijzig. Mijn moeder vroeg aan mij: "Waarom doe je het niet zelf"?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had nog nooit eerder van zelf bedrukken gehoord, dus ben in één maand tijd alles uit gaan zoeken, heb alle benodigdheden gekocht en was de eerste kledinglijn met mijn eigen ontworpen designs geboren.

Ik wilde de klant iets unieks kunnen aanbieden, want er waren al zoveel bedrijven/mensen die bedrukten en allemaal kochten ze de designs van elkaar in of via het internet. Daarom wilde ik per sé zelf de designs ontwerpen, zodat ik iets unieks kon aanbieden en de klant ook nog naar eigen wens iets kon laten aanpassen.

Inmiddels heb ik al vele klanten (particulier en bedrijven) blij kunnen maken en ontwerp ik nog steeds met veel passie designs. Ook ben ik gaan uitbreiden naar andere collecties om de klant nog veel meer aan te kunnen bieden en de ultieme winkelervaring te laten beleven. Sommige collecties worden nog steeds handgemaakt, zoals de bedrukte kleding, het houten speelgoed of de kids leggings. Je kunt hier voor van alles komen shoppen: van een bedrukt rompertje tot woondecoratie: Een zo breed mogelijke collectieaanbod. En... er komen er nog meer leuke items en collecties aan!

over ons

Wie is het gezicht achter Piece of Mies?

Wij zijn Patrick (44), Michelle (37) en Bliss (2) en komen uit Udenhout. Eigenlijk komen we uit Den Haag maar zijn in 2022 naar Brabant verhuisd. Michelle ontwerpt met veel passie (meestal 's nachts, want dan komen de beste ideeën ;) ), koopt in en doet alle administratie en Patrick bedrukt alle items. 

Voor mij (Michelle) is Piece of Mies niet zomaar een bedrijf. Voor mij is het een uitlaatklep en vooral ook afleiding. Afgelopen jaar is bij mij kanker geconstateerd en het ontwerpen en opdoen van nieuwe ideeën voor Piece of Mies was een hele fijne afleiding van alles. Een nog grotere drijfveer om Piece of Mies nog meer een succes te maken, zodat Bliss het later eventueel over kan nemen. Inmiddels is de prognose goed gelukkig en haal ik ook uit deze ervaring weer inspiratie: Binnenkort komt er een speciale kledinglijn om geld op te halen voor kankeronderzoek. 

Je kunt Piece of Mies volgen op social media (@pieceofmies) en Youtube (mamavanbliss), gezellig!

bottom of page